Odlukom Stožera studio je trenutno zatvoren. Satove vodimo live online putem Zoom aplikacije po rasporedu:  |
The studio is currenlty closed due to the Corona virus  - below is our live online zoom class schedule *All zoom classes are held in Croatian

Mon | Pon

09:00-10:00 Vinyasa at 9:00 */**
18:30-19:45 Dharma joga **/***
20:00-21:15 Ashtanga Mix**/***

Tue | Uto

09:00-10:00 Kružni trening */**/***
17:30-19:00 Hatha Yoga*

Wed | Sri

09:00-10:00 Vinyasa at 9:00 */**
18:30-19:45 Vinyasa Flow **/***
20:00-21:15 Ashtanga Mix**/***

Thu | Čet

09:00-10:00 Kružni trening */**/***
17:30-19:00 Hatha Yoga*

Pet | Fri

09:00-10:00 Vinyasa at 9:00 */**
18:30-19:45 Vinyasa Flow **/***
20:00-21:15 Ashtanga Mix**/***

Sat/Sun

Closed - Check our events for workshops and masterclasses

Prvi live online sat je besplatan. Prijavite se na info@weduyoga.com :)

Lokacija | Location: Kralja Tomislava 9, 20000 Dubrovnik

Molimo polaznike da na satove dolaze 10 / 15min ranije kako se ne bi ometala grupa nakon početka sata.
* satovi manjeg intenziteta | primjereno i za početnike
** satovi srednjeg intenziteta
*** intenzivan sat
open level - otvoreno za sve stupnjeve prakse

Što možete očekivati of vašeg prvog joga sata možete pročitati u našem vodiću kroz joga sat.
Sve informacije o tome što je pokriveno redovnom članarinom te opće uvjete članstva možete pročitati OVDJE.

Prijave na odabrane termine pošaljite na info@weduyoga.com

OPIS SATOVA

Vinyasa joga u 7:30 i 9:00 */**
Vinyasa flow sat laganog do srednjeg intenziteta pogodan za početnike, kao i za vježbače koji već imaju iskustva s jogom. Dinamične sekvence posvećene buđenju cijelog tijela i stvaranju osjećaja uzemljenosti za uravnotežen ostatak dana. Vinyasa joga povezuje dah i pokret u sljedove pozicija koje mogu imati određenu temu poput otpuštanja emocija, izgradnje samopouzdanja, zahvalnosti ili fokus na određeni dio tijela poput snage centra, ravnoteže, fleksibilnosti kukova i sl. Redovito vježbanje vinyasa joge dovodi do uravnoteženog odnosa uma, tijela i duha.

Open Level Vinyasa */**
Dinamičan joga sat pogodan za početnike, kao i za vježbače koji već imaju iskustva s jogom. Vinyasa joga stil karakteriziraju fluidne serije pozicija koje se povezuju dahom. Učitelj za asane/pozicije daje varijacije i gradacije različitih intenziteta, kako bi si pojedinac mogao odabrati onu verziju asane koja odgovara njegovom tijelu i dopušta uravnotežen dah. Serije pozicija koje se izvode tijekom sata obićno imaju određeni fokus ili temu, te duboko rade na fizičkom i emocionalnom tijelu vježbaća.

Vinyasa Flow **/***
Vinyasa flow satovi jačeg intenziteta namijenjeni vježbačima koji već imaju iskustva s prakticiranjem joge. Satovi se odlikuju fluidnošću pokreta jer se Asane (pozicije) dahom (vinyasa) povezuju u slijed koji se može mijenjati ovisno o fokusu sata, kao sto je npr. otvaranje kukova, snaga centra, rotacije itd. Prakticiranjem vinyasa joge gradimo snažno i fleksibilno tijelo, te kontroliranim disanjem i opuštanjem na kraju sata smirujemo um, pojačavamo koncentraciju i otpornost na stres.

Hatha joga */**
Satovi laganijeg tempa s fokusom na duže zadržavanje u pozicijama i svjesno disanje. Prikladni su za početnike kao i iskusne vježbače koji uživaju u praksi koja je statičnije prirode, ali je pri tom jako djelotvorna u uravnoteživanju duha, uma i tijela. Sat se uključuje opuštanje, vježbe disanja - pranayame, te izvođenje asana-pozicija. Same asane, ovisno o iskustvu vježbaća, mogu poprimati varijacije različitih intenziteta.

Ashtanga Mix **/***
Dinamičan i intenzivan stil joge koji je usmjeren povezivanju daha i pokreta tijela kroz neprekidan slijed asana. Kroz tehnike disanja dolazi do zagrijavanja tijela koje se na taj način pročišćava, potiće se cirkulacija, te se istovremeno razvija snaga i fleksibilnost. Slijed asana je unaprijed dizajniran na način da se tijelo postupno priprema za svaku sljedeću pozu. Tijekom Ashtanga mix satova izvodi se najveći dio prve serije te nekoliko pozicija iz druge serije kako bi se dodatno ojačalo tijelo i živćani sustav.

Dharma joga */**/***
Dharma joga praksa može biti blaga ali i izazovna, ujedno i duboko meditativna i prikladna je svim vježbačima bez obzira na prijašnje iskustvo prakticiranja joge. Dharma joga uključuje elemente vinyase, inverzija i dužeg zadržavanja u asanama. Razvija fokus, koncentraciju, zadovoljstvo te duboko iscjeljujuće opuštanje. Satovi započinju tradicionalnim pozdravima suncu, nakon čega slijedi asana praksa, vježbe disanja (pranayama) i meditacija. Praksom pranayame i meditacije reguliraju se otkucaji srca, obnavlja živčani sustav i smiruje um. Fizička praksa (Asana) jača i tonira tijelo te povećava fleksibilnost, snagu, ravnotežu i koncentraciju.

HIIT **/***
HIIT (High Intensity Interval Training) treninzi se sastoje od kratkih ali jakih intervala vježbi koje se izvode 30 do 60 sekundi uz kratke intervale odmora između različitih vježbi. Treniramo s jako visokom razinom zalaganja što rezultira gubljenjem viška masnog tkiva, povećanjem mišićne mase i jačanjem aerobnih sposobnosti vježbača. HIIT trening nema ograničavajuće faktore pa je stoga pristupačan kako za vrhunske sportaše tako i za rekreativce.

Kružni trening. */**/***
Trening prikladan svima koji žele ojačati tijelo, povećati izdržljivost, agilnost ili izgubiti višak kilograma. U sklopu kružnog treninga točno određenim redoslijedom izvodimo više različitih vježbi koje zajedno čine jedan krug. Vježbe se izvode jedna za drugom, bez (dužih) pauza. Svaki pojedinac izvodi onoliko ponavljanja vježbe koliko mu je trenutno moguće, te postepeno kroz vrijeme povećava broj ponavljanja u seriji te na razne načine položajem tijela ili rekvizitima intenzivira samu vježbu.