Redovna članarina za grupne satove

Redovna članarina za grupne satove

Redovna članarina vrijedi 8 termina u mjesecu (dva puta tjedno), 12 termina u mjesecu (3 puta tjedno), 20 termina u mjesecu (5 puta tjedno) za uplate:
1. Aktivnih članova kod plaćanja članarine za novi mjesec
2. Bivših i odustalih članova koji se ponovo upisuju
3. Novih članova
Članarina se plaća UNAPRIJED, a rok uplate je ZADNJI DAN VAŽEĆE ČLANARINE za idući mjesec. Ako članarina nije obnovljena na vrijeme studio zadržava pravo da mjesto u grupi ponudi novom članu.
Posebna pogodnost: U iznimnim slučajevima može se dogovoriti prolongiranje uplate za neki kasniji rok. U takvom slučaju potrebno je poslati molbu e-mailom ili isto usmeno dogovoriti prije isteka važeće članarine.
Članarinu možete platiti u gotovini u studiju ili preko računa. Podatke za uplatu preko računa možete zatražiti e-mailom.
Pri dolasku u We DU Yoga Studio obavezni ste ostaviti člansku iskaznicu na uvid na prijemnom pultu.

VRSTE ČLANARINA I ŠTO JE PLAĆENO REDOVNOM ČLANARINOM?

REDOVNOM ČLANARINOM (koju plaćaju svi stari članovi prilikom produženja članstva u novi mjesec, novi članovi kod prvog upisa, te bivši članovi koji se nakon pauze ponovo upisuju u program) plaća se mjesto u određenoj grupi ili za određeni broj termina u različitim grupama za razdoblje od jednog mjeseca (od datuma upisa do istog datuma sljedećeg mjeseca). Neiskorišteni termini iz jednog mjeseca ne mogu se prenositi u drugi mjesec, niti na bilo koji način financijski kompenzirati neovisno o razlogu.
Osnovna članarina kalkulirana je za prosječnih 8, 12 ili 20 kalendarskih termina u mjesecu. Članarina se ne povećava se ako mjesec ima 13 ili 14 termina, niti se smanjuje ako ih ima 10 ili 11 zbog kalendarskog rasporeda, državnog praznika, vjerskog blagdana, više sile ili nekog drugog objektivnog razloga.
Ako je za neodržan sat odgovoran We DU Yoga Studio, te za isti nije ponuđen drugi termin, svakom polazniku te grupe će biti dodan jedan termin na postojeću članarinu.
We DU Yoga Studio svoje članove o izmjenama u rasporedu te promjenama u terminima održavanja sata, te otkazivanju termina obavještava e-mailom i putem obavijesti na Facebook stranici studija.
Članovima je preporučeno da pri upisu ostave svoj e-mail kontakt te potpišu privolu za korištenje osobnih podataka u svrhe komuniciranja gore navedenih informacija. Član u bilo kojem trenutku može usmeno ili pismeno zatražiti brisanje osobnih podataka i povući prije danu privolu. Član nije dužan ostaviti svoje kontakt podatke, te u slučaju da isto ne učini, preuzima odgovornost da se osobno informira o svim promjenama u radu studija.

VRSTE ČLANARINA


BIRAM GRUPU
Možete izabrati grupu ili u slučaju 5 puta tjedno dvije grupe s rasporeda te članarina vrijedi za te odabrane grupe:
– za grupe koje imaju 2 termina tjedno – 300kn mjesečno
– za grupe koje imaju 3 termina tjedno – 350kn mjesečno
– za dvije odabrane grupe ukupno 5 termina tjedno – 450kn mjesečno
 
VJEŽBAM KAD ŽELIM
U slučaju da vam ne odgovara stalno dolaziti u istom terminu, s ovom vrstom članarine moguće je dolaziti na satove u različitim grupama određeni broj termina tjedno:
– 2 termina tjedno – 350kn mjesečno
– 3 termina tjedno – 400kn mjesečno
– 5 termina tjedno – 550kn mjesečno
PARCIJALNA ČLANARINA (samo za dio mjeseca)
U pravilu, nije moguće platiti samo za nekoliko termina u mjesecu, no u iznimnim slučajevima može se odobriti ovaj vid uplate za “drop-in” sat, a cijena je: 50 kn za jedan sat.
PAUZIRANJE ČLANARINE

Pauza: ako ste spriječeni doći na satove, članarinu možete pauzirati na najviše tjedan dana. Molbu za pauziranjem članarine potrebno je poslati e-mailom unaprijed; članarinu nije moguće pauzirati za termine koji su već propušteni. Pauziranje članarine moguće je jednom u razdoblju od 6 mjeseci, odnosno 2 puta godišnje.

Opći uvjeti korištenja usluga

Obrt Soul Creations, vl. Rhubin Emanuella Herceg, Bulet 33, 20235 Zaton, OIB 07704146094  i Obrt Leela, vl. Dalia Gjaja, Lapadska obala 6, Dubrovnik OIB 25186029561
kao pružatelji usluga pod zajedničkim imenom brenda We DU Yoga, ne daju jamstva i ne preuzimaju odgovornost za eventualnu direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu koju korisnik usluga ili bilo koja treća strana pretrpi korištenjem usluga, kao ni za štetu nastalu uslijed uočenih nedostataka usluga ili mogućih iznevjerenih očekivanja korisnika usluga.
Korisnik usluga svojevoljno pristupa usluzi i svim dodatnim aktivnostima  te koristi sve elemente usluge na vlastiti rizik, što uključuje korištenje opreme, svlačionica, tuševa, parkirališta i okolice, kao i sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti, tečaju, programu, radionici, osobnom treningu ili nekom drugom trenutno ili ubuduće dostupnom programu.
Obrt Soul Creations i Obrt Leela kao pružatelji usluga nisu odgovorni za ozljede ili zadobivanje bilo kakvih zdravstvenih stanja ili problema proizašlih iz korištenja usluga.
Preporučujemo korisniku usluge savjetovanje s liječnikom prije korištenja usluge. Korisnik usluge je obavezan obavijestiti o posebnim zdravstvenim stanjima, a slaže se da usluge neće koristiti u slučaju bilo kakvih medicinskih stanja koja uključuju otvorene rane, ozljede, infekcije, bolesti i nemogućnost održavanja osobne higijene.
Korisnik usluga se obvezuje da neće koristiti uslugu na bilo koji način koji bi mogao ugroziti normalan rad pružatelja usluge ili na bilo koji način negativno utjecati na zadovoljstvo ostalih korisnika usluga.

Privola-suglasnost za obradu osobnih podataka

Prihvaćanjem ove izjave smatra se da dobrovoljno, svjesno i bez prisile dajete izričitu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih na PRISTUPNIM FORMULARIMA obrtu Leela, vl. Dalia Gjaja, Lapadska obala 6, 20000 Dubrovnik OIB:25186029561 i obrtu Soul Creations, vl. Rhubin Emanuella Herceg, Bulet 33, 20235 Zaton, OIB: 07704146094  u svrhe koje su ovdje izričito navedene

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Pravila zaštite privatnosti donose informacije o tome kako prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo vaše osobne podatke, a potpuno su transparentni. Korištenjem ovih web stranica prihvaćate naše Uvjete korištenja. Ako ih ne prihvaćate, molimo vas da ne koristite ove web stranice i odmah ih napustite.

Osobne podatke zadržavamo samo onoliko koliko je to u skladu sa zakonom. Zakonski smo obavezni sve izdane fakture sačuvati 10 godina. Podatke prikupljene putem kontakt formulara i e-pošte čuvamo najviše pet godina nakon slanja upita. Podatke o korištenju web stranice (koji nisu osobne naravi) prikupljene putem kolačića (Google Analytics) čuvamo dvije godine.

Podatke prikupljamo na dva načina: vi nam ih dostavljate putem formulara ili elektroničke pošte, ili se dostavljaju automatski, kroz korištenje naših web stranica. Informacije koje prikupljamo automatski detaljno su opisane u Uvjetima korištenja kolačića te ne uključuju podatke osobne naravi. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i anonimne.

Kroz formular dostupan na web stranici te u daljnjoj elektroničkoj komunikaciji prikupljamo sljedeće osobne podatke:

 • ime i prezime
 • telefonski broj
 • e-mail
 • država
 • ulica i kućni broj
 • grad
 • poštanski broj
 • naziv tvrtke ili obrta
 • adresa tvrtke ili obrta
 • web adresa tvrtke ili obrta
 • OIB tvrtke ili obrta

Popunjavajući formular na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni s time da vaše podatke upotrebljavamo i prikupljamo u skladu sa Zakonom i uvjetima naših Pravila zaštite privatnosti.

Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:

 • pružanja odgovora na vaš upit
 • pružanje usluga za vaš upit
 • dodatnog razvijanja naših usluga
 • u svrhu dostavljanja informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama Obrta Leela i Obrta Soul Creations, ako ste pri ispunjavanju formulara za to dali izričitu suglasnost
Radi se o dobrovoljnom davanju podataka. Stoga, ovu Izjavu niste dužni prihvatiti.
Obrt Leela i Obrt Soul Creations će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ne prodajemo osobne informacije svojih korisnika. Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika tako da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima. Svi osobni podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo vlasnicima Obrta Leela i Obrta Soul Creations, te njihovim zaposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla,  a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Vaše podatke možemo otkriti pojedincima koji djeluju kao naši vanjski suradnici, a koji te podatke trebaju znati kako bi se omogućilo pružanje usluga ili obrada informacija u naše ime. Od svojih vanjskih suradnika i dobavljača zahtijevamo da poštuju Pravilnik o privatnosti podataka koje dijelimo s njima.

U slučajevima gdje je to zakonom propisano ili je neophodno za sprečavanje, otkrivanje ili kažnjavanje kaznenih djela i prijevara, vaši osobni podaci bit će podijeljeni s nadležnim tijelima. Vaše podatke možemo otkriti kao odgovor na sudski nalog ili drugi legitimni zahtjev koji uputi država.

Imate nekoliko mogućnosti kontrole kad se radi o vašim podacima:

 • ograničenje podataka koje unosite: kada nam se obraćate, vodite računa o tome da dajete samo informacije koje su nužne za daljnju suradnju
 • u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti pristup vlastitim podacima, izmjenu ili brisanje netočnih podataka, kao i ograničenje ili prigovor na obradu iz pravnih razloga, a imate i pravo na prijenos podataka. Da biste ostvarili ta prava, ažurirali svoje osobne podatke ili dobili odgovore na sva pitanja u vezi s obradom svojih osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate na info@weduyoga.com

U slučaju neovlaštenog odljeva osobnih podataka odnosno povrede osobnih podataka, slučajnim ili namjernim radnjama unutar poslovanja, a što će značajno utjecati na osobne podatke korisnika, o tome će biti obaviješteni i nadležno tijelo i korisnici, sukladno zakonski propisanom roku.