Redovna članarina za grupne yoga satove

Redovna članarina vrijedi 8 termina u mjesecu (dva puta tjedno) ili 12 termina u mjesecu (3 puta tjedno) za uplate:
1. Aktivnih članova kod plaćanja članarine za novi mjesec
2. Bivših i odustalih članova koji se ponovo upisuju
3. Novih članova

Članarina se plaća UNAPRIJED, a rok uplate je ZADNJI DAN VAŽEĆE ČLANARINE za idući mjesec. Ukoliko članarina nije obnovljena na vrijeme studio zadržava pravo da mjesto u grupi ponudi novom članu.
Posebna pogodnost: U iznimnim slučajevima može se dogovoriti prolongiranje uplate za neki kasniji rok. U takvom slučaju potrebno je poslati molbu e-mailom ili isto usmeno dogovoriti prije isteka važeče članarine.
Članarinu možete platiti u gotovini u studiju ili preko računa. Podatke za uplatu preko računa možete zatražiti e-mailom.

Pri dolasku u We DU Yoga Studio obavezni ste ostaviti člansku iskaznicu na uvid na prijemnom pultu.

ŠTO JE PLAĆENO REDOVNOM ČLANARINOM?

REDOVNOM ČLANARINOM (koju plaćaju svi stari članovi prilikom produženja članstva u novi mjesec, novi članovi kod prvog upisa, te bivši članovi koji se nakon pauze ponovo upisuju u program) plaća se mjesto u određenoj grupi za razdoblje od jednog mjeseca (od datuma upisa do istog datuma sljedećeg mjeseca). Neiskorišteni termini iz jednog mjeseca ne mogu se prenositi u drugi mjesec, niti na bilo koji način financijski kompenzirati neovisno o razlogu, no za ove slučajeve postoje posebna pravila o POVRATU ČLANARINE, kao i o PAUZIRANJU ČLANARINE.

Osnovna članarina kalkulirana je za prosječnih 8 ili 12 kalendarskih termina u mjesecu. Članarina se ne povećava se ako mjesec ima 13 ili 14 termina, niti se smanjuje ako ih ima 10 ili 11 zbog kalendarskog rasporeda, državnog praznika, vjerskog blagdana, više sile ili nekog drugog objektivnog razloga.

Ako je za neodržan sat odgovoran We DU Yoga Studio, te za isti nije ponuđen drugi termin, svakom polazniku te grupe će biti dodan jedan termin na postojeću članarinu.

We DU Yoga Studio svoje članove o izmjenama u rasporedu te promjenama u terminima održavanja sata, te otkazivanju termina obavještava e-mailom i putem obavijesti na facebook stranici studija.

Članovima je preporučeno da pri upisu ostave svoj e-mail kontakt te potpišu privolu za korištenje osobnih podataka u svrhe komuniciranja gore navedenih informacija. Član u bilo kojem trenutku može usmeno ili pismeno zatražiti brisanje osobnih podataka i povući prije danu privolu. Član nije dužan ostaviti svoje kontakt podatke, te u slučaju da isto ne učini, preuzima odgovornost da se osobno informira o svim promjenama u radu studija.

PARCIJALNA ČLANARINA (samo za dio mjeseca)
U pravilu, nije moguće platiti samo za nekoliko termina u mjesecu, no u iznimnim slučajevima može se odobriti ovaj vid uplate za “drop-in” sat, a cijena je: 50 kn za jedan sat.

POVRAT ČLANARINE
• Zahtjev za povratom mora se zatražiti u izravnom kontaktu e-mailom.
• Povrat je moguć samo za neiskorištene termine od dana zahtjeva do kraja mjeseca.
• Ne postoji mogućnost povrata članarine unatrag za propuštene termine koji su prošli, neovisno o razlogu.
• Povratom uplate gubi se mjesto u grupi.
• Nije moguće ostvariti povrat i zadržati mjesto u grupi za slijedeći mjesec.
• Danom zahtjeva za povratom član gubi sva članska prava, pa tako i pravo na nadoknadu termina koje je propustio u razdoblju prije prekida članstva

IZNOS POVRATA:
Od plaćene članarine odbija se po 50 kn za svaki termin grupe koju je član pohađao od početka važenja zadnje uplate, neovisno o tome na koliko je termina polaznik stvarno bio.

Način i rok uplate povrata:
Iznos povrata uplaćuje se na tekući račun polaznika u roku od najduže 7 dana po primitku broja računa, koji mora biti dostavljen u pismenoj formi

PAUZIRANJE ČLANARINE
Pauza: ukoliko ste sprječeni doći na satove, članarinu možete pauzirati na najviše tjedan dana. Molbu za pauziranjem članarine potrebno je poslati e-mailom unaprijed; članarinu nije moguće pauzirati za termine koji su već propušteni. Pauzianje članarine moguće je jednom u razdoblju od 6 mjeseci, odnosno 2 puta godišnje.