Kratke upute i vodič kroz sat

Hvala vam što ste se odlučili postati član We DU Yoga studija.

Kako bi nam svima vježbanje u studiju bilo ugodno i pozitivno pripremili smo kratke upute i vodič kroz vaš prvi sat.

– Dođite na sat par minuta ranije kako biste imali vremena za presvlačenje prije početka sata.

– Pri dolasku se registrirajte očitavanjem QR koda kroz Studionaut aplikaciju preko vašeg mobitela.

– Ako trebate uplatiti članarinu možete to napraviti prije početka sata.

– Jakne i cipele ostavljamo na stalažama u predulazu. Vaše torbe i osobne stvari možete pospremiti u košaru u regalu u svlačionici u dvorani za vježbanje.

– Prije sata stišajte mobitele i spremite ih u košaru.

– Vaše stvari su vaša odgovornost, molimo da pazite na njih.

– Vježbamo u udobnoj odjeći koja je rastezljiva, nije pretjerano debela ni vrećasta, kako bi vaš učitelj mogao primijetiti vaše kretanje.

– Potrebna vam je prostirka za vjezbanje ili prostirku za jogu. Ako nemate vlastitu protirku obratite nam se za savjet gdje ju možete nabaviti.

– Joga se vježba bosih nogu, ili ako ste zimogrozni u čarapicama za jogu koje imaju silikonske protuklizne točkice na potplatu.

– Za trending snage potrebne su vam čiste tenisice koje nisu nošene na otvorenom, ručnik i boca vode.

– Preporučuje se ne jesti 2 sata prije vježbanja. Ako imate brzi metabolizam i bojite se da ćete ogladnjeti ili nećete imati dovoljno energije za vježbanje, probajte s laganim obrokom kao što je banana, jogurt, nešto orašastih plodova ili sok, pola sata prije početka sata).

We Du Yoga studio dijeli svoje prostorije sa Sense studijom za zvučnu masažu. Zvukoterapija je iznimno tihi rad za koji je potrebno tiho okruženje. Molimo vas da se suzdržite od okupljanja i pričanja ispred prostorija studija kako ne bi ometali grupu koja vježba prije vas ili korisnike zvukoterapije.

Vrijeme koje provodimo u studiju dragocjeno je vrijeme za introspekciju, osobni rast i razvoj. Budite blagi prema sebi i drugim polaznicima riječju i djelom. Koncentrirajte se na svoj dah i pokret. Odmorite se kad god vam je potrebno, kada se poremeti dah, kada je tijelo iscrpljeno, kada se trese ili pretjerano znoji. Priključite se ponovo kad ste spremni.

U studiju kultiviramo nekompetitivnost i prihvaćanje. Svi smo različiti. Naše tijelo i dah danas su drukčiji od jučer i sutra. Zajedno se učimo poštivati i poznavati naše granice da ih s vremenom možemo pomicati na zdrav i održiv način.

Satovi završavaju opuštanjem. Ostanite do kraja sata kako biste iskoristili dio za opuštanje i dozvolili tijelu da integrira sve što je naučilo i napravilo. Opuštanje i regeneracija na kraju sata ključ je za praksu bez ozljeda i siguran napredak. U slučaju da morate otići prije kraja sata, nekoliko trenutaka lezite na leđa i dozvolite tijelu da se opusti prije odlaska.

Ljubazno vas molimo da obrišete posuđene prostirke poslije sata, sredstvom za čišćenje i krpicom, te ih uredno objesite na mjesto.

Vaši učitelji su vam na raspolaganju za sva pitanja prije i nakon sata. Obratite nam se osobno, mailom ili porukom na messanger.

Veselimo se druženju

Vaš We DU Yoga Tim
e-mail: info@weduyoga.com
tel: +395 91 2706 201 | +385 95 903 3845
www.weduyoga.com